Kontakt Media Projekt Nyheter Tjänster Hem Bildspel

GAIDA ägs av Helena Jansson och Susanne Idervall och startades 2009, men tillsammans har vi ca 25 års erfarenhet från branschen. Vårt namn GAIDA, är en ordlek med ordet guide och precis som namnet antyder vill vi medverka till att skapa miljöer med en uppbyggnad som förstås intuitivt. 

Vi kan GAIDA er gällande:

 Idéarbete, utredningar och skissförslag.
 Projektering av inredning;  planering, inventering,
   specialritade lösningar, kalkyler och upphandling.
 Inredningskoncept gällande exv kontor, butik och
   restaurang.
 Utformning av skylt- och vägledningssystem.
 Byggprojektering av ny- och ombyggnationer som
   exv kontor,  skola,  restaurang och bostäder.
 Visualisering , 3D och grafiskt arbete.
 Projektledning. 


 

 

Styrkan i vårt arbete ligger både i starka kreativa idéer, en stor bredd men också i att hålla en fast struktur och att skapa praktiska lösningar. I rollen som arkitekt och designer arbetar vi med informationsdesign som grundsten. Det skapar goda förutsättningar för att resultatet verkligen kommunicerar våra kunders varumärken och kärnvärden.

Vi tror på den lilla organisationens engagemang och genom att arbeta i ett nätverk med olika kompetenser kan vi på ett effektivt och ekonomiskt sätt skapa specifika projektgrupper efter behov för goda helhetslösningar till er som kund.

Vi arbetar i program så som:
AutoCAD Architecture 2012, Revit Architecture 2012, Adobe Suite 5 (Photoshop, Illustrator, Indesign), Sketchup Pro, Vray samt Maxwell.
 

Kontakta oss gärna - så kan vi berätta mer!

Logga in


GAIDA, Inredningsprojektering i Örebro AB, org.nr 556822-0767, SE-702 11 Örebro, Sweden, Mobile: +46 (0)70 - 264 80 60, info@gaida.se